Waarom Daarom

 

 

In het weekend bezocht ik het evenement Waarom Daarom in Paard van Troje. Het was een gezellige evenement waarbij de voetjes zeker van de vloer gingen. Goeie muziek en sfeer, daarbij is Paard van Troje een uitstekende locatie om een evenement te organiseren. Groot, diverse plekken om je drinken te halen en een ruime rokers hok. Daarbij moet ik ook nog even zeggen, ga de lange trap niet op of af als je dronken bent. Zeer gevaarlijk.

Ook kan men gebruik maken van lockers om hun jassen en tassen op te bergen. Ideaal voor de dames die met hele hoge hakken komen en in de loop van de avond deze willen verwisselen met platte schoenen. Zij kunnen dan gewoon de schoenen in een locker opbergen.

Tot heden ben ik nog nooit naar een evenement geweest waar Je broer, ja zo heet hij echt kwam op treden. Ik heb wel van zijn muziek gehoord en het een en anderen over hem gezien. Hij gaf een goeie optreden waarbij hij het publiek fijn liet springen, onder anderen ik. Tot slot kwam Bollebof ook nog een show weggeven die eindigde in een twerk contest zoals altijd waar hij is. He is da real bunda bunda man. SFB de hit groep van dit moment gaf ook nog een aantal singles weg, waarbij het publiek luidkeels meezong.

Waarom Daarom, gewoon gaan !

  • Entree – Betalen v.v.k €17,50- p.p
  • Muziek – RNB, HipHop, Ned.Hop.
  • Drank – Duur €€€.
  • Sfeer – Swingend.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s