Ahoy Rotterdam-Pal Mundo

PALMUNDOOOO !

De festival om te zijn als je van Latin, Kizomba, Batchata en RNB muziek houdt. Het werd al een jaar van ten voren gepromoot.

Zelf was ik bij de 1e editie erbij en dat was toen nog in Zoetermeer. Dit jaar werd het voor de 2e keer gehouden in Rotterdam Ahoy. Dit was dan voor mij ook de 2e keer dat erbij mocht zijn.

Palmundo festival werd in het weekend gehouden, 26 & 27 maart. De locatie waar het werd gehouden was perfect, groot genoeg voor een aantal 15.000 man en diverse eet tenten stonden naast elkaar om de hongerige mensen te voedden. Van Surinaamse eten tot aan een goede sate ku batata was verkrijgbaar. Dus je kon niet met een lege maag naar huis gaan. En mijn all time favoriete drank kon je ook halen, dat was een kokosnoot drankje.

Je had op de zaterdag 3 area’s, 1 area algemene muziek, 2e area Caribbean muziek en 3e area Kizomba muziek. Zelf hing ik rond in de Kizomba area. Daar werd ook diverse muziek gedraaid plus het feit dat er iemand om de 15 min je hand vroeg om te dansen vond ik ook gaande. Om 1 uur trad de welbekende bachata prince royce op, waarbij hij alleen maar slow jams bachata ballades song.

Palmundo is echt een aanrader als je je ogen wilt uitkijken naar knappe mensen plus de sfeer is gewoon top, niks te mik makken gewoon lekker dansen.

  • Entree – Betalen ( kaarten van ten voren halen ) €65,- p.p
  • Muziek – Latin, RNB, Urban, Bachata.
  • Drank – Redelijk €€€.
  • Sfeer – Leuk, open, gezellig.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s