Tops Tops Tops #Fashion !

Ook al is het hartje winter en kunnen temperaturen ver beneden menselijke niveau liggen. Als het om uitgaan gaat of casual wear willen de fashionista’s toch nog in zijn, de top crop is nu helemaal uitgedragen maar verwelkom de bh-tops !

In verschillende maten, kleuren en stijlen kan je de tops vinden. Hoe jij het wil combineren hangt helemaal af van jou. Be naughty or be a little bit shy with it.

Zoals je hier boven kunt zien heb je de BH versie, dus de witte top. Zelf zou ik zo’n top combineren met een high waist of een hoge rok. Afbeelding eronder grijze BH top is zoals ik het al noemde a little bit shy gecombineerd met een lage tanktop en een zwarte vest, ook mooi lekker comfy zo van ‘ik ben verlegen, maar hier heb je een kante inkijk van mijn mooie BH-top’.

Als laatst heb je de zwarte kanten top de langere variatie van de BH top zelf heb ik deze ook thuis hangen en it is hella fashion. Leuke te combineren met een high waiste of een boyfriend jeans en zelfs een gescheurde jeans. Doordat het een mooie borst vorm heeft kunnen je vriendinnen er mooi bij hangen tijdens feestjes of gewoon voor de shine op de foto’s .

Tot slaat de 3 tops, die in plaats van de BH- top niet over je schouders hangen maar om je nek. Leuk, met dezelfde kleur hoge rok !

Trust me, met een van deze tops zal jij de eye catcher worden. De tops zien er in ieder geval betrouwbaar uit dat je geen nipple gate zal uitpuilen.

Waar haal je nou zulke tops?

Boohoo

For ever 21

Asos

 

 

 

Plaats een reactie